Hur sänka en Suzuki motorcykel

Om din Suzuki motorcykel sitter för högt, kan du sänka din fjädring för en mer komfortabel körning och enklare hantering. Genom att justera saker som våren höjd, montera höjd och fjädring dämpning, kan du åstadkomma detta. Om du vet hur man lossa bultarna och skjut några fästen, bör du inte ha några problem. Saker du behöver
Penetrerande olja (om det behövs) katalog 2 stora flathead skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

bort sidoplåten plast från motorcykeln genom att lossa dess fästskruvar /bultar. Om detta är en äldre motorcykel, kan bultarna vara rostiga, du kan behöva använda vissa penetrerande olja för att få dem ogjorda. Bara dra bulten med oljan, gör ditt bästa för att tränga in i gängorna, och att bultarna ska sitta i ett par minuter. Då borde de vara mycket lättare att ta bort.
2

Använd två stora skruvmejslar för att lossa brickan-bulten i botten av den bakre fjädring. Du kan behöva dunka lossningsriktningen skruvmejseln med en hammare för att få den att starta.
3

Skruva fjäderbultarna att lossa fjädern och returresa. Bestäm kring hur många millimeter du har flyttat till slutet av våren, och sedan dra åt tvättmaskiner bultarna.
4

Leta bakvagnen dämpare och vrid det så många klick moturs som millimeter du flyttat våren.
5

Lossa styret fästbultar och skjut barerna nedåt för att passa dig. Tänk igen, om hur många millimeter du har flyttat barerna. Därefter, dra åt skruvarna.
6

Leta främre hjulupphängningen dämpande skadereglerare (oftast på toppen av gafflarna). Än en gång, vrid justerare så många klick motsols som mängden millimeter du sänkte styret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106206.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.