Hur man lägger in en motorcykel på baksidan av en pickup

Lastbilar tillverkas för dragande något du kan sätta på sängen av dem. Vissa mindre lastbilar har förmåga att bära större belastningar på grund ramens styrka och en lägre tyngdpunkt. För att ladda en motorcykel eller ens en ridning gräsklippare på bädden kräver användning av bakluckan så hela längden av flaket används. Användningen av ramper kommer att behövas för att lasta tunga föremål. Typiska säng längder är 4, 6 och 8 meter. Saker du behöver
Måttband
Lastramp Förbindingsskena remmar
Visa fler instruktioner
1

Lägre bakluckan på lastbilens flak. Använd måttband för att mäta längden av motorcykeln. Jämför denna längd med längden på flaket för att göra vissa cykeln passar.
2

Placera lastramp på kanten av bakluckan i mitten av bakluckan och flaket.

3

Rulla motorcykeln upp till lastramp. Har assistenten får i flaket för att dra cykeln uppför rampen. När du börjar att skjuta cyklar framhjulet på rampen, placera framhjulet så att bakhjulet att följa i samma bana.
4

Skjut motorcykeln uppför rampen tills cykeln är helt i botten av lastbilen. Sänk sparka stå på cykeln gör det möjligt att stanna kvar på lastbilen.
5

Wrap en slips ned rem runt gaffeln på cykeln och fäst remmen till båda sidor av trucken

6

be assistenten att trycka ner styret för att komprimera den främre chock gaffel och dra åt remmen tills den är fast. Ta rampen från bakluckan och placera rampen bredvid motorcykeln på flaket så det är tillgängligt för lossning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107699.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.