Hur du ändrar transmissionsolja i en 883 Sportster Harley Davidson

Till skillnad från sina större bröder, sysselsätter Harley-Davidsons 883 Sportster en mindre motor som rymmer två separata vätskor snarare än tre. Den första, motorolja, förvaras i en oljetank som underlättar ett enkelt oljebyte. Byta den primära /transmissionsolja, dock ofta lämnar DIYers förvirrad. Lyckligtvis, ändra en Sportster s transmissionsolja är mycket lättare än det verkar, endast kräver några verktyg för att utföra uppgiften. Kom ihåg att kassera använt transmissionsolja ansvarsfullt genom att ha det återvinns på din lokala Biltema. Saker du behöver
Hex huvud Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Catch bassängen eller container
handdukar Shop
torxmejsel ställa
Transmissionsolja
antikärvningsmedel

Visa fler instruktioner
1

Lokalisera bulten avtappningsplugg under motorns primära luckan. Placera en fångst bassäng direkt under avtappningspluggen. Avlägsna bulten avtappningspluggen med en hex head uttaget och låt transmissionsolja rinna helt. Byt bulten avtappningspluggen när vätskan har reducerats till en tunn rännil och torka det omgivande området med en butik handduk.
2

Avlägsna derby locket och dess packning från den primära luckan med en Torx drivrutin till bort derby bultarna. Lägg färsk transmissionsolja i det primära genom derby täcker hålet. Fortsätt att fylla den primära tills överföringen vätskenivån stiger till basen av den runda kopplingsaggregatet.
3

Installera derby locket och dess packningen på den primära luckan. Applicera en liten mängd antikärvningsmedel på gängorna på de derby bultarna och dra fast med en Torx drivrutin. Torka bort utspillt transmissionsolja med en butik handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106773.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.