Hur att designa din egen motorcykelfälgar

Det bästa sättet att designa din egen motorcykel fälgar är att välja en unik och personlig design som kan målas på befintliga fälgar. Motorcykel fälgar kan vara antingen fast eller talade, och samtidigt fasta fälgar ger ett större område som att måla, båda lätt kan göras för att spegla personligheten hos motorcykelns ägare. Målning motorcykelfälgar är en enkel process, som inte kräver specialkunskaper eller någon teknisk utrustning. Saker du behöver
Aerosol hjul täcker
Aerosol hjul måla
Färgborttagningsmedel
Rag
Paint tejp
Brush
Visa fler instruktioner
1

tömma däcken och ta bort kanterna från motorcykeln. Flytta fälgar en bra bit från cykeln så att ingen av färgen blir på kroppen av cykeln.
2

Rengör fälgar med en fuktig trasa, för att avlägsna smuts och fett. Ta bort all färg redan på fälgar med en paint stripper. Efter användning av färgborttagningsmedel, torka med trasa och låt torka.
3

Besluta om design som du vill måla. Några idéer är lågor, mönster eller alla en färg. Använd färgen tejp för att täcka det område du inte vill vara målade.
4

Spray färgen på fälgen och låt torka med färgen bandet fortfarande på. När detta har torkat, ta bort färgen tejpen, och upprepa processen, placera bandet i de områden som ska skyddas. Vänta på varje ny färg torka ordentligt innan respray att undvika blandning.
5

Vänta den slutliga färgen att torka, och bättra eventuella områden med penseln. När detta har torkat, spraya hjulet pälsen att försegla i färgen. Vänta här för att torka i ca 24 timmar innan du sätter på cykeln. Putsa dina fälgar, och sätt tillbaka dem till din cykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109368.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.