Hur du hittar gasspjällssensorn i en GSXR 600

Suzuki GSXR 600 är en on-road "sport" motorcykel som har en dubbla överliggande kamaxlar (DOHC) 599 cc fyrcylindrig motor, sexväxlad växellåda, vätskekylning systemet, skivbromsar och ett elektroniskt motorstyrsystem. 2004 års modell fick tillägg av justerbara framgafflar, fyra-kolvs skiva bromsok, en slankare ramkonstruktion och en ökning av hästkrafter. Gasspjällssensorn installerat på din motorcykel ger färddator med viktig information om motorns gasreglage vinkel. Söka motorcykelns gasspjällssensorn gör att du kan byta ut den komponent eller göra nödvändiga justeringar när det behövs. Saker du behöver
Metric socket och ratchet set
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln på central-och låt motorn tillräckligt coolt.
2

Ta bort de två skruvarna som håller bakre delen av sätet till motorcykelns chassi, med hjälp av en lämplig storlek socket.
3

Demontera skruvarna fastsättning av bränsletanken till ramen, med hjälp av en hylsa. Lyft tanken något från chassit för att exponera bränslenivå sändande enhetens kontakt och sladdar för bränslet petcock.
4

Koppla ur bränslet och vakuumslangen ansluten till bränsle petcock, monterad på undersidan av bränsletanken. Eftersom bränslet petcock kommer endast att tillåta bränsle att strömma ut ur tanken under motorns drift, behöver du inte oroa dig för bränslet läcker ut ur tanken när du kopplar av bränsle eller vakuumledningarna.
5

Koppla ur bränslet sändande skarvdonsenheten tråd från botten av bränsletanken. Lyft bränsletanken helt från chassit och ställ den åt sidan.
6

Ta bort skruvarna som håller den stora, svarta luftfilterboxen till chassit. Lossa alla slangklämmor som håller luften rutan till spjällhuset montering, med hjälp av en skruvmejsel.
7

Lyft luften rutan utanför spjällhuset församlingen att få visuell tillgång till gasspjällssensorn, installerad på sidan av den längst till höger belägna spjällhuset. Gasspjällssensorn presenterar en svart plasthölje, med en tre-kablage anslutning upptill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110612.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.