Vilka är skillnaderna mellan den Honda Shadow VLX & Honda Shadow VLX Deluxe ?

Ursprungligen infördes 1983 , var Honda Shadow raden av motorcyklar skapas som den japanska tillverkarens sätt att hantera kraven från den amerikanska marknaden . The Shadow 600 VLX modell invigdes 1988 , med Deluxe modellen kommande fem år senare som en begränsad upplaga testmodell . Gränsen på två per deltagande återförsäljare har gjort den ursprungliga VLX Deluxe en sällsynt och värdefull objekt bland motorcykel samlare och entusiaster . Prestanda

När det gäller teknik och mekanik , den VLX och VLX Deluxe är samma cykel . Motor, fjädring , bromsar , styrning , modell och så vidare är alla exakt likadana .
Utseende

Den stora skillnaden mellan de två cyklar är det större beloppet av krom används på Deluxe än på standarden VLX . Den sidoluckan under sitsen på Deluxe är krom . Eftersom Shadow Line gjordes för att hantera kraven från den amerikanska marknaden , erbjuder den extra krom på VLX Deluxe mer av Harley - Davidson utseende som tilltalar många amerikanska cyklister . Detta , tillsammans med sällsynthet cykeln , driver skillnaden i pris .
Seats

Sätet i den ursprungliga VLX Deluxe var avsedd att vara mjukare och mer bekväm på långa turer . Men sedan det infördes 1993 , har stolen gjorts standard på båda modellerna av VLX .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108117.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.