Goldwing 1200 Tips och tricks

Den Goldwing GL1200 är en turnerande motorcykel tillverkad av Honda. Standardmodellen GL1200 infördes först 1984. Denna motorcykel har en 72,1-kubiktum motor och en större ram för att ge en mjuk gång. Förutom den vanliga GL1200, introducerade Honda Interstate och Aspencade modeller som GL 1200LTD, som har mer teknik. De GL1200 cyklar är populära för sin storlek och lagringskapacitet, vilket gör långväga motorcykel resa bekvämt och praktiskt. Rostskador

Touring motorcyklar såsom Goldwing GL1200 reser ofta över olika terräng och är föremål för hårt väder. Exponering för regn, snö och andra element kan öka graden av rostskador på din motorcykel. Många stater använder salt för att smälta snö på vintern, vilket ytterligare kan skada kroppen på din cykel. För att bromsa effekterna av rost, undvik rida din cykel i dåligt väder när det är möjligt. Ibland vädret är oförutsägbart, så du kan ta rostskydd steg efter fastna i dåligt väder. Efter att ha återvänt från en resa, ta en slang och försiktigt spraya smuts och skräp från din cykel. Ägna särskild uppmärksamhet åt undersidan av din cykel, ett område som ofta förbises, men får mest skador från vägförhållanden.
Passenger Kommunikation

Goldwing GL1200 ger gott om plats för en förare och passagerare att köra säkert, men kommunikationen är ofta ett problem med motorcykel. Om du råkar ha en Goldwing 1200LTD, då din cykel kom komplett med en inbyggd drivrutin-passagerare intercom system och stereo. Om du har standard Goldwing GL1200, är ​​kommunikationen svårare. Du bör överväga att köpa och installera ett intercom-system på din vanliga cykel så att du kan höra vad din passagerare säger. Dessa porttelefoner kan monteras direkt i din hjälm för handsfree-kommunikation.
Packing sadelväskor

Goldwing GL1200 kommer med flera fack sadelväska lagring för att göra resandet enklare . Balans är viktigt att bibehålla kontrollen över en rörlig motorcykel, någon ytterligare belastning kan kasta av ditt saldo. När du packar dina sadelväskor, överväga hur varje objekt ska påverka motorcykelns balans och tyngdpunkt. Försök att packa tyngre saker på botten för att hålla tyngdpunkten lågt. Se till att varje sida av din cykel bär samma vikt så att du har bra balans. Den övre förvaringsfacket, precis bakom passagerarsätet, är bäst reserveras för lätta föremål, såsom en extra jacka eller handskar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108127.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.