Hur man tar bort buggar i en Leather Coat

En del av glädjen av att köra motorcykel blir direkt ansluten till de element runt dig. Men med känslan av att vara ett med landskapet kommer oundviklig kontakt med de mer ökända aspekterna, som buggar. Det finns ingen vindruta för att skydda dig och efter en lång resa, kan din hjälm, handskar, käkar och pälsen bli helt smyckade med de krossade kropparna av alla de buggar som korsat din väg. Rengör buggar säkert från din motorcykel jacka säkert och effektivt med hjälp av en pH-balanserad billäder renare. Saker du behöver
mjuka trasor
pH balanserad fordonsindustrin läderrengöring
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Ge pälsen en snabb torka med en torr, mjuk trasa för att flagna eventuella lösa bugg delar eller andra delvis fastnat på detritus.
2

Applicera rengöringsmedel, som normalt finns i en pump sprayflaska. Att arbeta i små, successiva sektioner, spraya på en semi-liberal mängd spray. Gnid in sprayen i cirkulära rörelser med en torr, mjuk trasa för att rengöra buggar. Spraya på mer renare som behövs för att fortsätta lyfta buggar. Håll vika över duken den blivit smutsig att exponera en ren del.
3

Buff varje sektion torr med en separat trasa när du tar bort buggar. Låt läderrock lufttorka över natten.
4

skick din läder för att föryngra den och bygga tillbaka upp ett skyddande skikt som kan ha gått förlorade från ridning samt bugg rengöring. Använd en karnauba eller mink oljebaserad balsam. Använd inte silikon eller petroleumbaserade balsam. Skick din jacka genom att badda en mjuk, torr trasa i balsam och massera in det försiktigt i lädret. Låt det sitta i 30 minuter.
5

Buff överskottet balsam med en separat trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106737.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.