Yuasa Motorcykel Specifikationer

GS Yuasa Corporation är tillverkare av Yuasa varumärke batterier, en topp varumärke av batterier som används i många Powersports fordon inklusive ATV, skotrar och motorcyklar. Yuasa batterier började först visas i USA under 1979, installerad i många av Hondas motorcyklar. Den GYZ20L är en av Yuasa s underhållsfria batterier utformade för att passa in i Honda motorcyklar inklusive 2009 till 2010 Honda GL1800 Gold Wing. Batteri Typ

Yuasa GYZ20L är en del av Yuasa s GYZ linje av fabriken aktiverade, underhållsfria, blybatterier. Ursprungligen utvecklad för exklusiv användning i Honda Gold Wing, har det också godkänts för användning i andra Honda Powersports fordon, inklusive motorcyklar, fyrhjulingar och vattenskotrar.
Spänning & Kapacitet

Yuasa GYZ20L är ett 12-volts batteri. Den har en maximal kapacitet på 20 amperetimmar och har en regelbunden laddström på 2,0 ampere. Den har en kallstart amp (CCA) rating av 270 vid noll grader Fahrenheit.
Terminaler

Yuasa GYZ20L använder Yuasa s typ fyra terminalsystem. Detta betyder att batterier med frontmonterade terminaler är rektangulär, med en liten rund kontakt i mitten. Sidomonterade terminaler är också rektangulär, med en stor rektangulära kontakten i mitten. Slutligen, top-monterade terminaler är fyrkantig, med en liten rund kontakt i centrum.
Fysiska mått

Yuasa GYZ20L är 6.875 inches lång, 3,4375 inches bred och 6.125 inches hög. I metriska det är 175mm lång, 87mm bred och 155 mm hög. Den väger £ 15,2 eller 6,9 kg i metriska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109437.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.