Hur att dra en motorcykel

Motorcykel ägare behöver transport för sina fordon för en rad olika skäl. Dessa kan innefatta att flytta till en ny plats, åker på semester, eller att föra ett nytt köp hem. Kör motorcykeln till destinationen är ibland inte den bästa idén, speciellt för långa avstånd, t.ex. hela landet. Sådana resor kan påverka tillståndet i maskinen och sätta mer körsträcka på det än ägaren vill. Det finns flera sätt på vilka motorcykel ägare kan transportera sina fordon. Saker du behöver
Tie Trailer
spännband
Stoppklossar
Visa fler instruktioner
Välj en metod för transport
1

Säkra din motorcykel . Det är mycket viktigt att hålla en motorcykel stadig och i upprätt läge under transporten. Du behöver stoppklossar för att hålla framhjulet rakt och binda remmar för att hålla motorcykeln nere.
2

Haul din motorcykel i en flyttbil. Om din motorcykel är tillräckligt liten, kan du begränsa merkostnader genom dragande den i en flyttbil. Töm alla vätskor och pad utdragbara delar, liksom spakarna och pinnar, så att de inte bryter eller orsaka skada. Använd binda remmar och underläggskilen att säkra din motorcykel.
3

Transport din motorcykel i en pickup. Med en bred lastramp, kan du ladda säkert din motorcykel på flak utan olyckor. Spännband, ansluten till kanterna på flak, kommer att komprimera upphävandet av motorcykeln och fäst den i upprätt läge.
4

Betrakta ett företag motorcykel sjöfart. Du kanske måste betala den fulla kostnaden för frakt innan tjänsten är utförd och betalning kommer att omfatta försäkringar.
5

Haul din motorcykel med släpvagn. Det finns en mängd av släpvagnar för en mängd olika motorcyklar. Vikten av trailern kommer att avgöra storleken på fordonet som behövs för att bogsera den.
Köp en Trailer
6

Mät din motorcykel. Trailers variera beroende på storleken på motorcykeln.
7

Välj mellan ett öppet släp och ett inbyggt släp. Länkade släp skydda motorcyklar från elementen och ge utrymme för andra objekt. Öppna vagnar är billigare.
8

Tänk trailers med tilt sängar. Sådana vagnar förenklar lastning eftersom de lutar i en vinkel. Du kan köra din motorcykel direkt på släpfordon med låg-tilt sängar. Släpvagnar med höga sängar kräver ramper men de är oftast billigare än låg-tilt sängar. Vissa tillverkare inkluderar ramper med hög säng trailers.
9

Välj en trailer baserad på typ av motorcykel för vilken den är byggd. Rälsen på släpvagnar är gjorda för att passa hjulen på specifika motorcyklar. Du hittar trailers byggda för smuts cyklar eller små motorcyklar gatan och släpvagnar avsedda för stora gata motorcyklar.
10

Tänk på vikten av din motorcykel. Välj en släpvagn utifrån dess netto bärkraft.
11

Välj en trailer baserad på antalet motorcyklar du planerar att dra. Det finns vagnar med tillräckligt skenor för att hålla upp till fyra motorcyklar.
12

Få en släpvagn som har en framhjulsdriven stag och spännband. Banden komprimera fjädring och hålla cykeln upprätt under transport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106233.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.