Hur man rida en sportcykeln

känna till grunderna i position och kontroll är avgörande för säker ridning och korrekt hantering av din sport cykel. Spendera lite tid att testa din position och kontroller kommer inte bara att förbättra dina resultat, men det kan hindra dig att göra ett ödesdigert misstag. Instruktioner
1

Använd en sport cykel som är rätt storlek för dig. Armarna ska kunna nå staplarna enkelt och sitsen bör vara en perfekt passform med kroppen greppa den. Använd aldrig en cykel som är för stor, eftersom detta kommer att bli svårare att kontrollera, och bekanta dig med alla kontroller före ridning.
2

Sitt på stolen av din sport cykel och grepp tanken med knäna så att din underkroppen har innehar ett företag på sätet. Luta dig framåt en aning så att du har lätt kontakt med stängerna.
3

Luta kroppen åt vänster eller höger i ett hörn för att vända. Förskjutningen i vikt styr cykeln in i hörnet i samma riktning som du mager. Samtidigt trycker lätt på motsvarande bar med handen för att svänga åt vänster eller höger och mager som du trycker.
4

Håll dina armar och händer lös och avslappnad vid alla tidpunkter för att förhindra oavsiktlig tryck på barerna. Sport cyklar är utformade med mycket snabba reaktioner och kontrollerna är väldigt känsliga för ryttarens ingångar, så behålla en lätt beröring med överkroppen och gäller bara tryck när du slår.
5

gå vidare i sätet för att sätta tyngd på framdäcket för att öka hastigheten på raksträckor. Flytta tillbaka för att sakta ner eftersom din vikt bär ner på baksidan av cykeln och orsakar dragkraft, vilket automatiskt minskar hastigheten.
6

Cykla i säkra områden som utsetts spår eller obefolkade raksträckor och beräkna enkla sträckor att åka med täta hållplatser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106140.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.