Hur man tar bort Sportster Bakre blinkers

Harley-Davidson Sportster är förkroppsligandet av bad-boy motorcykel cool, packa en stor attityd i en mindre förpackning. Den diminutiva Sportster aggressiva linjer, men ofta störs av de uppsvällda gula blinkers som sticker ut från den bakre stänkskärmen. Medan vissa ryttare kan göra kompromiss mellan form och funktion, andra väljer att flytta blinkers till en annan del av cykeln. Saker du behöver
Bakre stativ eller lyfta
Skruvmejslar
Hex Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den vänstra ramen täcka genom att dra bort den från ramen och dra ur Maxi-säkring från ledningsnätet för att förhindra elektriska stötar.
2

Lyft den bakre delen av motorcykeln med en modell-specifik bakre stativet eller lyfta.

3

Ta bort objektivet bakljuset genom att lossa fästskruvarna med en skruvmejsel och dra ut linsen och lampan montering. Lokalisera de bakre tur signalkontaktdon ledningar på inre bakljus hus, nära centrum av huset. Tryck på spakarna på kablaget kontakter inåt och dra kontaktstyckena fria från kretskortet.
4

Skjut blinkers 'ledningar ur bakljuset bostäder och genom bakskärmen. Bänd klämmorna på den inre fender öppna för att lossa ledningarna.
5

Lokalisera den sexkantiga skruven och vrid signal monteringsmutter stud hex som säkrar och blinkers församling till den inre stänkskärmen. Ta bort skruven och muttern med en hylsnyckel.
6

Dra montering blinkers ifrån fender stödskena. Upprepa på motsatt blinkers.
7

Sätt Maxi-säkring i ledningsnätet och byta vänster kåpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106736.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.