Hur kan man förbättra Kawasaki Vulcan 750 Motorcykel

Kawasaki Vulcan 750 motorcykel (VN750) startade produktionen 1986 och avbröts efter 2006 års modell. Det är en underbar motorcykel med massor av vanliga funktioner som inte finns på dagens modeller. Mycket få förändringar gjordes på motorcykeln under sitt 20 år produktionen. Tyvärr var en funktion som borde ha ändrats motorcykelns svaga elsystem. Fortunetly, kan flera små uppgraderingar kompensera för den svaga elsystem och potentiellt spara pengar i kostsamma stator (generator) reparationer. Saker du behöver
Underhållsfritt batteri
Dual intensitet LED kluster ersättare från de främre blinkers
Singel (eller dubbel som används i samma intensitet läge) för bakre blinkers
Dual intensitet LED kluster ersättare för broms /rinnande ljus
Elektronisk obelastad blottare
Visa fler instruktioner
1

Byt OEM våta stil batteri med en nyare underhållsfri modell som den Absorbed Glass Mat (AGM) stil Yuasa YTX14AHL-BS. OEM vått batteri är något i driven, kräver täta kontroller vätskenivån, och benägna att misslyckas, vilket leder till potentiell regulator /likriktare och /eller stator (generator) misslyckande. Underhållsfritt batteri modeller ger mer makt, är underhållsfria och är mer tillförlitliga.
2

Uppgradera blinkers till högpresterande lysdioder. Hög effekt LED ger mer ljus än glödlampor och använder en bråkdel av kraften. Att använda mindre ström till belysning kommer att minska belastningen på hela elsystemet. Leta efter eftermarknadsprodukter som erbjuder plug-n-play modeller som direkt ersätta glödlampor med LED-kluster. Motorcykel blinkers LED kan hittas i vissa motorcykel butiker och på nätet.
3

minska den effekt som används för blinkers kommer att kräva ersättning av den termiska belastningen baserad blottare med ett elektroniskt icke- ladda flasher. Termisk blinkrelä på strömmen av glödlampa för att reglera blinkhastighet av blinkers (ca 90 gånger per minut). Den låga strömförbrukningen av LED kommer att orsaka termisk blottare att tro att en lampa har blåst och blinka vända snabbt för att varna föraren. Elektroniska obelastad blinkers Bink med en konstant hastighet, oberoende av elektrisk belastning. De kan hittas i de flesta bildelar butiker, RV /trailer butiker och på nätet.
4

Byt broms /rinnande ljus glödlampor med hög LED utgång panel. Liksom blinkers, kommer att ersätta glödlampor med lysdioder producera mer synligt ljus med mindre effekt. Tydliga alternativ ger en LED panel speciellt konstruerad som en direkt ersättning för VN750.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106197.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.