Hur Wire LED Blinkers på en Harley

Med motorcykeln industrin följer en allmän trend att flytta bort från användningen av glödlampor, många Harley-Davidson ryttare göra övergången till LED (Light Emitting Diode)-teknik för att belysa deras motorcykelns bakljus och blinkers. Tillhandahållande låg effektivitet, kan dessa fasta tillståndets lampor pågå så länge som 10.000 timmars kontinuerlig drift att göra Byte utbränd glödlampor ett minne blott. Installation av en LED-blinkers på din Sportster, Softail, eller Touring motorcykel är ganska enkelt förutsatt att du har några små verktyg och en förståelse för grundläggande elektriska ledningar. Saker du behöver
Skruvmejslar
LED blinkers kluster
Elektrisk krankopplingar
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna plasten linsskyddet från blinkers modulen genom att lossa fästskruvarna med en skruvmejsel. Dra linsskyddet ut och bort från blinkers och ställ den åt sidan.
2

Leta bultarna som fäster inre enheten blinkers till blinkers huset. Ta bort skruvarna med en skruvmejsel och ställ dem åt sidan. Ta ut glödlampan och dra ut den inre enheten fri från huset.
3

Anslut LED kluster blinkers till fabriken blinkers ledningar använder elektriska krankoppling. Placera den första bly fabriken ledningar i en kanal i kontakten och den första LED-signalens ledningar leder in den återstående kanalen. Stäng den övre delen av kontakten och låses på plats. Upprepa på den andra uppsättningen av trådändar.
4

Placera ledningarna i blinkers huset och ersätta den inre enheten. Montera LED kluster över det inre höljet och passa in monteringshålen på klustret med motsvarande hål på den inre kåpan. Sätt i och dra åt de växande boltss med en skruvmejsel för att fästa hela anordningen till huset.
5

Byt linsskydd och säkra genom att dra åt fästskruvarna med en skruvmejsel.
6

Upprepa om återstående blinkers och testa LED blinkers fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106727.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.