Hur man tar bort fodret från en Arai Chaser Hjälm

Arai är ett amerikanskt företag känt för tillverkning av hög hjälmar kvalitet motorcykel . Efter långvarig användning kan stoppningen inuti hjälmen blir smutsiga , illaluktande och missfärgad . Detta är vanligt och Arai Chaser hjälmen är utformad med uttagbar vaddering som kan tvättas . Insidan stoppning är fäst till kroppen av hjälmen med material mycket likt kardborrband . Det kan tyckas ganska fastnat - på men kan tas bort med lite dragning . Se till att komma ihåg vilka kuddar gå där . Instruktioner
1

Vänd hjälmen uppochner och titta i den . Undersök olika bitar av stoppning . Fodret i hjälmen är inte gjord av en dyna , men flera mindre kuddar .
2

tag i kanten av en dyna närmast dig . Dra dynan iväg som ett plåster , från ena sidan till den andra. Den kardborrefäste kommer att vara ganska stark , men det kommer att komma ut .
3

bort alla andra block på samma sätt . När elektroderna tas bort kan de tvättas i en tvättmaskin i en normal kall cykel . Trampdynorna skall vara lufttorkas och inte sätta i en tork som de kan krympa .
4

Följ de rena kuddar till de ursprungliga platserna i hjälmen de togs ur .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111122.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.