Hur man installerar Pegs Motorcykel Fot

Fotpinnar erbjuda dig en plats att vila fötterna medan du kör motorcykel. Fotpinnar bultas på botten av motorcykelns ram och är i närheten av växelspaken och bromspedalen. Den Fotpinnar flesta gatan cyklar är vadderade för komfort och isolering mot vibrationer, men fotpinnar på smuts cyklar är gjorda av metall med en tandad överkant för att hålla ryttare fot glider av. Fotpinnar kan uppgraderas för åkkomfort eller för den skull stilen. Saker du behöver
Justerbar fot skiftnyckel
peggar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort muttern från den befintliga fotpinnen vid foten peg stöd på motorcykelns ram med en skiftnyckel i moturs riktning. Upprepa denna åtgärd för båda fotpinnar. Ställ muttrarna åt sidan för installation av de nya fotpinnar.
2

Skjut bulten för hand som håller fotpinnen till fotpinnen stöd. Ta bort fotpinnen och fjäderbricka. Upprepa denna åtgärd för båda fotpinnar. Ställ in bultar och fjäderbrickor åt sidan för installation av de nya fotpinnar.
3

Placera infästningsände av nya fotpinnen i spåret av fotpinnen stöd. Sätt i fjäderbrickan med den raka kanten av brickan är vänd mot insidan av fotpinnen stöd. Upprepa denna åtgärd för båda fotpinnar.
4

Skjut en monteringsbulten genom monteringshålet i fotpinnen stöd så att den passerar genom fjäderbricka och fotpinnen. Se till den gängade änden av bulten sticker ut genom den andra sidan av fotpinnen stöd. Upprepa denna åtgärd för båda fotpinnar.
5

Thread en montering mutter på den gängade änden av monteringsbulten i en medurs och dra åt med en skiftnyckel. Upprepa denna åtgärd för båda fotpinnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106674.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.