Hur man byter en Gas Cap Gasket

Byta ut en packning tanklock för en bensintank är en ganska enkel underhållsåtgärd. Främst äldre bilar, motorcyklar och skotrar använder gummipackningar under deras lock för att bilda en tät tätning på bensintanken. Detta hindrar då bränsle läcker ut. Packningen bör bytas varje år som gummi torkar ut när de utsätts för bensin och så småningom spricker. Saker du behöver
Nytt tanklock packning
Plastskrapa
Flathead skruvmejsel
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln i en plats med frisk luft och ventilation (dvs. din uppfart). Öppna tanklocket samtidigt hålla en trasa händig. Vänd locket upp och ned för att exponera packningen.
2

Avlägsna återstoden av den gamla packningen genom att dra ut på insidan av locket. Använd kanten av plast skrapa till pop packningen ut om det har fastnat i locket. Använd en skruvmejsel för att skrapa ut resterna om den försämrats och fastnat på locket metall.
3

Rada upp den nya gummilock packning med insidan av tanklocket. Tryck den på plats med hjälp av tummarna på båda sidor tills packningen sitter på plats. Vrid locket högra sidan uppåt igen och lägg tillbaka den på motorcykeln bensintanken. Antingen vrid den snäva om locket är en skruv på version, eller insats och vrid tills låst om det är en flik-insert version.
4

Torka upp någon gas rester eller stänk utanför kanten på locköppningen och tank yta runt den. Kasta den gamla packningen överblivna bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110366.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.