Hur man byter LED-lampor i standardhylsor på en CX500 Motorcykel

Många Honda CX500 ägare har vänt sig till högeffektiva LED-lampor för att förbättra sin synlighet på vägen. Motsats till glödlampor för CX500 var utrustad med, LED-lampor erbjuder en stor mängd ljus medan placera liten efterfrågan på motorcykelns elsystem. För att göra det lättare, flera tillverkare erbjuder LED-lampor som passar de uttag som används av CX500. Innan rusar ut för att köpa en uppsättning av LED-lampor, måste det påpekas att det CX500 behöver en uppsättning vända åt sidan LED-lampor för att rymma placeringen av lamporna inom blinkers. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
1156 vända åt sidan LED-lampor
1175 vända åt sidan LED-lampor
Visa fler instruktioner
1

bort skruven från blinkers lins, med en stjärnskruvmejsel. Dra linsen bort blinkers bostäder.
2

Skjut den gamla glödlampan blinkers i uttaget, sedan vrida lampan i moturs riktning för att låsa upp den från sockeln. Dra ut glödlampan ur blinkers s uttag.
3

Välj lämplig sida som vetter mot LED-lampa för blinkers platsen. Använd en 1156 LED-lampa för att ersätta de främre blinkers 'lökar eller en 1157 LED-lampor för att ersätta de bakre blinkers' glödlampor.
4

Infoga en sida som vetter mot LED blinkers lampa i sockeln. Tryck in glödlampan i sockeln och sedan vrida den i medurs riktning för att låsa lampan på plats.
5

Placera linsen över blinkers s bostäder. Dra objektivets skruven med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110706.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.