Hur man installerar Race Fairing

Om du är ute efter att göra din cykel lite snabbare, och sedan minska vikten på karossen skulle vara till stor hjälp. Byte av lager karossen med en kåpa avsedd för racing, snarare än gatan, är användningen ett bra sätt att bibehålla eller förbättra dina cyklar aerodynamik samtidigt minska vikten på karossen och sänka tyngdpunkten. Bra race kaross kommer också att ge dig tillräckligt med utrymme att tuck bakom för maximal hastighet på raksträckor och även bygga på en tillräckligt lätt material att det inte ökar vikten på cykeln med mycket. Saker du behöver
Clamps
Dremel med dragkedja bit och sandning bit Bolts
(kan komma med ny kåpa) katalog uttag
Nytt race kåpa
Visa fler instruktioner

1

Strip cykeln ner genom att ta bort speglarna, bakljus, strålkastare, blinkers, några plastskydd biverkningar och annat störa bort kåpan.
2

Ta bort lager spackling framifrån och bak på cykeln tills det är fritt från karossen.
3

Installera kåporna från insidan och ut, så börja med tanklocket, fäst den på plats för att se till att det inte stör en säker och korrekt drift av cykeln. Använd Dremel för att ta bort överflödigt material och montera med skruvarna.
4

Clip svansen på plats med clips, kontrollera spelet och sedan bulten på plats. Använd Dremel för att avlägsna eventuellt överskottsmaterial. Om du ändå vill använda cykeln på gatan du kanske måste skära ett hål för bakljus och blinkers.
5

Montera den nedre kåpan. Fäst den nedre kåpan på plats, borra hålen genom den och sedan skruva den på plats.
6

Borra hål för speglarna i den övre delen av den främre kåpan. Kläm fast den på plats och skruva i. Ta bort material som stör driften av cykeln med Dremel. Du kanske måste skära ett hål i kåpan för strålkastare och blinkers.
7

Anslut övre och nedre främre kåpor med klämmor eller bultar. Vilken du använder beror på spackling och cykel.
8

tillbaka speglarna, strålkastare, bakljus, blinkers och plasthöljen sida och allt annat bort i början.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109192.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.