Hur man målar en motorcykel Flat Black

Flat black var en stor trend i dagarna av tjalla stänger och tidig street racing. Den modefluga gick ut en stund och glänsande krom var i. Nu mattsvart kommer tillbaka på motorcyklar och bilar, men det kan alltid vara i stil om det görs rätt. Lär dig att måla en motorcykel mattsvart och gör din cykel stå ut från mängden av blanka, kromade-ut cyklar. Saker du behöver
Pre-tillplattad svart bil färg
Målare mask
sprutpistol
Air kompressor
Rag
Vax och fett remover
maskeringstejp och papper
Sand papper
Visa fler instruktioner
1

Tape bort eventuella delar av motorcykeln som inte ska målas. Ta bort delar som är svåra att få till eller som har svårt att nå ytor. Sitt upp dem på papper eller en plan yta som kan få översprayning på det.
2

Sand alla delar som ska målas. Använd 800 sandpapper och sand tills området är tråkig och slät. Torka alla delar med en trasa, och vax och fett remover.
3

Spray ett tunt lager singel-steg mattsvart färg på ytan. Börja på framsidan och arbeta dig till baksidan av motorcykeln.
4

Låt pälsen torka i ca 30 minuter och spraya en annan päls. Spray tre eller fyra skikt, så att varje 30 minuter för att torka mellan varje målning. Låt färgen torka helt innan du vidrör eller sätta delarna ihop.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106381.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.