Hur du ändrar Face Shield på en Fulmer Hjälm

Fulmer linje av full face motorcykelhjälmar är utrustade med bolagets QR1 snabbkoppling visir mekanism, vilket gör att användaren att snabbt och enkelt byta ut sin hjälm ansikte sköld utan verktyg. Frigöringsspakarna inbyggda i ansiktet Shields bottenplattor - pivot mekanismer på båda sidorna av hjälmen öga port - är lätt manövreras med tummen för att göra hela processen så smärtfri som möjligt. När den gamla visir tas bort, tar du installerar den nya skölden bara några sekunder, vilket ger dig mer tid att rida och mindre tid tjafsa med din hjälm. Instruktioner
1

Placera hjälmen på ditt knä, vänd bort från dig, och höja ansiktsskärmen tills den är helt öppen.
2

Placera handflatorna på båda sidor av ansiktsskydd, och haka fingrarna under kanten av skölden. Tryck ner bottenplattans frigöringsspakarna med tummarna, och lyft ansiktsskärmen uppåt med fingrarna tills den dyker upp på hjälmen.
3

Håll i sidorna av din nya ansiktsskydd i handflatorna, och placera den i ett helt öppet läge mot hjälmens bottenplattor. Tryck på sidorna av ansiktet sköld mot den runda fångst på bottenplattorna med handflatorna.
4

Tryck visir ner i ett stängt läge tills bottenplattorna 'frigöringsspakarna klicka stängs.

5

Flytta ansiktsskydd mellan dess helt stängd och helt öppna lägen för att säkerställa att skyddet låses fast mot bottenplattorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110230.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.