Hur du justerar Kawasaki Vulcan 900 Classic LT Vindruta

Vulcan 900 Classic LT infördes 2006. Även om LT drevs av en 903 cc V-Twin motor, var det - och som av 2012, fortfarande - den minsta modellen i Kawasakis Vulcan cruiser lineup. LT var tänkt som en lätt touring motorcykel, låta ryttare att njuta längre, rimligen bekväma, roadtrips tack vare tillägget av en passagerare ryggstöd, sadelväskor och en klar vindruta. Vindrutan kan justeras högst två inches att passa taller ryttare. Medan uppgiften är enkel nog att ske inom några minuter, är det inte ett verktyg mindre affär, vilket innebär att du bör göra en verktygslåda eller göra nödvändiga justeringar innan avresa. Saker du behöver
5 mm insexnyckel
112 mm skruvnyckel
Momentnyckel
5 mm insexnyckel socket
Visa fler instruktioner
1

Park Vulcan på sidostödet och vrid styret tills framhjulet pekar rakt fram.
2

Lossa övre och nedre justering bult och mutter sätter fast fästet på höger sida av vindrutan till gaffel-monterade fästet, med hjälp av en 5 mm insexnyckel och en 12 mm fast nyckel. Lossa skruvarna och muttrarna på vänster sida av vindrutan.
3

Har en assistent höja eller sänka vindrutan till den position du önskar. Vindrutan kan flytta högst två inches från en helt nedsänkt till fullt upplyft läge.
4

Kontrollera inriktningen markerar tryckt på både vindrutan fästen för att säkerställa att de är jämnt justerade. Dra åt bultarna och muttrarna på båda sidorna av vindrutan.
5

har nötterna vindrutan justering stadigt med fast nyckel, dra sedan åt justeringsbultarna till 18 foot-pounds, med en momentnyckel och en 5 mm insexnyckel uttag.
6

Vrid styret helt till vänster för att maximera motorcykelns stabilitet när den är parkerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111796.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.