Instruktioner för en Motorcykel Lift

En välbyggd motorcykel hissen är ett viktigt verktyg i en motorcykel tekniker arsenal. Genom design, har en hiss motorcykeln i upprätt läge och lyfter det från marken, vilket gör att teknikern en högre grad av tillgänglighet till maskinen utan att behöva knäböja eller böja. Även hissarna är relativt lätt att använda, måste extra försiktighet iakttas för att ordentligt fästa motorcykeln för att förhindra risken för allvarliga skador om den faller från hissen. Saker du behöver
spännband
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln framför hissens lastramp. Stå till vänster om motorcykeln och lyfter den i upprätt läge. Skjut upp motorcykeln på hissen med rampen, stannar när framhjulet sitter i hissens hjulet klämma.
2

Håll motorcykeln upprätt och ta tag i hjulet klämma handbok handdrivna vevarm. Dra hjulet klämman runt motorcykelns framhjul med spaken.
3

Säkra motorcykeln med spännband för extra stabilitet. Fäst en rem på varje styre och haka dem på sidan av hissen.
4

lokalisera låset handtaget på sidan av hissen. Lyft låsspaken uppåt för att frigöra hissens låsmekanismen. Använda den övre fotpedal, höja hissen till önskad höjd. Lyssna efter ett klickande ljud, vilket innebär att låsmekanismen ingrepp som hissen stiger. Trampa lägre fotpedal att reglera hissen på låsmekanismen.
5

Trampa övre fotpedal för att något höja hissen efter att ha avslutat din reparation eller underhållsarbete. Frigöra låsmekanismen med låshandtaget. Trampa lägre fotpedal för att sänka lyften till marken.
6

Lossa spännband från motorcykeln och hiss. Stå till vänster om motorcykeln och stödja den mot kroppen. Lossa hjulet klämma med handdriven vev spaken. Rulla motorcykeln bakåt och utanför hissen. Sänk motorcykeln på sin kick stand när båda hjulen är på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107379.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.