Hur Strap Down en motorcykel till en Trailer

Det är en mild konsten att fästa föremål på en släpvagn. Objektet måste vara balanserade, kritiska spänningar punkter identifieras och lämpliga remmar används. Följ dessa enkla steg och din motorcykel, kommer trailern och allmänheten att vara i fin form när du muller på vägen. Saker du behöver
Nylon spännband
Muscle
Visa fler instruktioner
1

har du rätt band? Du behöver fyra nylon spännband med antingen cam spännen eller ratchets för en standardstorlek dirtbike eller street cykel. 1-1/2 "till 2" tjocka är att föredra eftersom dessa breda nylonband kan hantera tusentals pounds av last. Ratchet remmar, som visas på bilden, är den bästa på grund av deras förmåga att spända lättare än cam spänne remmar.
2

Layout dina remmar på släpet. Du behöver två remmar på framsidan av släpet och två nära den bakre. Fäst den nedre delen av remmen på trailer krokar på varje plats och lämna slack på släpet golvet där den lätt kan nås när cykeln är laddad.

Kopplingspunkt till släpvagnen måste vara nära eller i botten av vagnen. Om din släpvagn med sidoväggar, Dra inte banden till sidoväggarna. En rem vinkel större de 45 grader börjar äventyra den nedåtgående spänning.
3

Rulla motorcykeln på släpet genom att antingen rida eller skjuta cykeln. När framdäcket av motorcykeln är nära framsidan av vagnen, satte cykelställ ner och nå för de två främre remmarna.
4

Secure framsidan av cykeln först. Denna anslutning är den mest kritiska. Du kan antingen ansluta till tie-down rätt till styret eller slinga nylonet över styret och glida in kroken i nylon ögla i slutet av tie-down. Det senare kommer att bespara dina barer vissa slitage. Se tillhörande bild.
5

Med cykeln fortfarande på cykelställ, växla mellan att dra båda främre tie downs tills cykeln står säkert vertikalt med cykelställ från marken. Tryck kickstand i. Nu är det dags att avsluta ratcheting framsidan av cykeln ner. Du måste komprimera gafflarna och eliminera resor i suspension. Du vill inte suspensionen studsar med gupp i vägen, eftersom detta kan frigöra de tie-down krokar. Återigen, växlar mellan sidorna gör lite i taget så att spänningen är lika. Om du har cam spännen, måste du kasta din kroppsvikt i den när du kommer till den sista biten av tensing.
6

Cykeln ska sitta helt vertikalt. Om du märker att cykeln lutar lite åt ena eller andra sidan, helt enkelt lossa slips nedgångar på båda sidor av styret och försök igen.
7

nu ansluta de bakre slips nedgångar till baksidan av motorcykelns ram. Placera inte tie-down hakar något annat än en permanent del av motorcykeln som ramen. Tie-downs kommer att riva bort alla icke permanent del av cykeln.

Fäst dessa två remmar med jämn spänning. De två bakre remmarna ger inte samma stöd som de främre och du behöver inte komprimera bakfjädringen på samma sätt som du är skyldig att komprimera framvagnen. Främst, dessa remmar håller den bakre delen av cykeln studsar i sidled.
8

Ta tag i handtagen och skaka cykeln. Cykeln bör nu fungera som en förlängning av släpvagn, som om den är fastsvetsad vid golvet. Om du drar cykeln, flyttar vagnen och inte cykeln. Om det inte finns något glapp i remmarna under detta test, då omarbeta dina spänningar tills du har det rätt.
9

vägen med förtroende och göra det till din destination med din vackra cykel i perfekt form och redo att spela.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106259.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.