Hur man kan övervinna rädslan för Åka motorcykel

Om du är ny till världen av motorcyklar, kan övervinna den initiala rädsla för ridning en så liten och sårbar fordonet bli svårt. Det är också ofta fallet med erfarna förare som har varit i en olycka eller hade andra dåliga erfarenheter på sin cykel. Lyckligtvis finns det några tekniker ryttare kan använda för att komma över sin rädsla och komma tillbaka ut på den öppna vägen. Saker du behöver
Motorcykel Motorcykel
ridning buddy
Hjälm
motorcykel trailer
Visa fler instruktioner
1

Bär alltid lämplig säkerhetsutrustning, inklusive ett väl utrustat hjälm, när du cyklar. Att veta att du är så väl skyddade som möjligt medan du rider kommer att få dig att må bättre och skapa förtroende. Se till att din säkerhet redskap inkluderar en bra skinnjacka, tunga stövlar och ridhandskar.
2

Hitta en motorcykel kompis som kan följa med dig på dessa inledande åk. Försök att hitta någon som är över din nivå. Att bara ha hjälp av en mer erfaren ryttare kan öka din sinnesfrid. Var inte rädd att dela din rädsla med din vän, vara ärlig och rättfram hjälper er båda. Håll din rida långsamt i början och bara snabba upp när du känner dig säker nog att göra det. Addera 3

Håll inledande turer till vägar som sällan rest av bilar, lastbilar och andra större fordon. Många börjar motorcyklister blir ganska rädd när traktorns släp och stora lastbilar passerar dem alltför nära. Genom att undvika motorvägar och hålla sig till småvägar, kan du undvika dessa potentiellt farliga situationer tills du har utvecklat det förtroende och kompetens för att hantera dem. Om du bor i en tätort, kan du behöva trailer din cykel till ett mer avlägset område att börja din resa.
4

Ta en kurs motorcykel säkerhet. Många stater kräver nya ryttare att ta en säkerhets kurs för att få sin licens, men även om en sådan kurs inte krävs att det är en bra idé att ta en. Övningarna och borrar du lär dig kan ge dig ytterligare förtroende och bidra till att utveckla dina färdigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106619.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.