Hur du installerar Screaming Eagle Race Clutch Kit

The Screaming Eagle race clutch kit är en annan i raden av Screaming Eagle högpresterande tillbehör för Harley-Davidson motorcyklar. Kit har en re-engineered kopplingskorg, tyngre slitskor och starkare fjädrar som ger ökat vridmoment för racing applikationer. När det gäller prestanda är Screaming Eagle race koppling allmänt anses overkill för daglig ridning. Kunskap om grundläggande motorcykel vridande och dina handverktyg är allt som behövs för att installera en Screaming Eagle kit race koppling. Saker du behöver Kundservice manualen för din motorcykel
metriska verktyg
dräneringskärlet
Gummiklubba
Momentnyckel
Chain case olja
Visa fler instruktioner
Ta bort Factory Clutch
1

Parkera motorcykeln på cykelställ eller center-ställ och lägg i friläge. Låt motorn svalna vid beröring.
2

Arbeta på vänster sida av cykeln, lossa avtappningspluggen vid botten av den primära kedjan fallet. Skjut en åderlåtning pan under pluggen och ta bort pluggen för hand. Låt oljan rinna av helt. Skjut dräneringstråget ur vägen och installera avtappningspluggen.
3

bort de primära bultarna kedjekanalen med en insexnyckel eller metrisk hylsa och spärrskaft. Spara bultarna. Tryck kanterna på kopplingskåpan med en gummiklubba att unseat packningen. Ta bort locket och kassera packningen. Ställ luckan åt sidan.
4

Drag lyften och manöverstången utanför centrum av kopplingslamellen och ställ dem åt sidan. Lossa och ta bort sex hex-head muttrarna på fabriken kopplingskåpan. Släng nötter och kopplingskåpan. Ta bort fjädrarna fabriken clutch från korgen dubbar och kasta fjädrarna.
5

Dra plattorna fabriken friktion och distanser metall ur kopplingen korgen för hand. Kasta plattorna och distanser. Avlägsna och kassera sex dubbar fabrik korg att gänga in det primära målet fästplattan. Dra korgen fabriken kopplingen ut ur det primära fallet och kassera den. Addera Screaming Eagle Clutch Installation
6

Placera Screaming Eagle race koppling korg framför det primära målet . Passa in upphöjda åsar på den yttre kanten av korgen med spåren på den inre väggen av det primära fallet. Skjut in korgen helt på plats för hand. Montera sex korg dubbar från Screaming Eagle race clutch kit till det primära målet fästplattan och dra åt bultarna ordentligt
7

Se servicehandboken för friktionsplattan och distans monteringsanvisningar,. Dessa är förenliga med fabriken ersättare och racing koppling installation. Montera de nya friktionsplattorna och distanser metall omväxlande in kopplingen korgen för hand.
8

Skjut varje ny kopplingsfjädrar från satsen på varje korg dubbar. Passa in hålen i den nya racing kopplingskåpa med de yttre ändarna av varje korg stud. Skjut den nya kåpan på plats för hand med tillräckligt tryck för att exponera trådarna på slutet av varje bult. Trä en förutsättning låsmutter på slutet av varje bult för hand.
9

Se instruktionerna och servicehandboken för att bestämma den preliminära fjäderkraft vridmoment för racing koppling. Dra åt låsmuttrarna till specificerat vridmoment med din momentnyckel.
10

Sätt sparade manöverstången och lyftare i centrum av den nya kopplingskåpan. Placera den nya primära målet packningen på den primära fallet. Sätt tillbaka fabriken primära lock med de sparade skruvarna. Fyll kedjehus med rekommenderad olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110925.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.