Om Motorcykel Sadelväskor

MC saddlebags finns i många typer, stilar och material. De är använda för att bära personliga tillhörigheter, första hjälpen kit och extra grejer. De kan dekorerad eller vanligt, och är ett enkelt sätt att bära redskap runt när du reser på en motorcykel. Historia

Tre män krediteras med patentering motorcykel sadelväskor: Stephen Galbraith, Thomas Wargin och R. Kirk Rasmussen. Den officiella patent på motorcykel sadelväska lämnades in under 2001, men godkändes inte förrän 2004. Motorcyklist dock varit rigg bagage eller påsar till motorcyklar, eftersom motorcyklar uppfanns år 1867 (den första motorcykeln uppfanns av Stephen Roper och var kol-drivna).
Funktion

Den ultimata funktionen av en motorcykel sadelväska är att bära och lagra saker. Den officiella patenterade motorcykel sadelväska är monterad på den bakre delen av en motorcykel precis ovanför bakhjulet. Det är avlång till formen och har ett ledat lock. Insidan av sadelväska är urholkad och har ofta en skyddande beläggning. I detta ihåliga område är där kläder, mat, medicinsk utrustning eller bara saker kan lagras för resor.
Funktioner

Varje motorcykel sadelväska kan anpassas eller en standardversion. Det är upp till motorcyklisten smaker. Det material som används kan vara läder, canvas eller andra hårda material. Vissa sadelväskor kommer med extra fickor för förvaring av pengar, nycklar, plånböcker och mobiltelefoner, medan andra sadelväskor kan vara generiska eller enkla versioner med ett stort innehav utrymme. Vissa funktioner på en motorcykel sadelväska kan vara tofsar, metall nitar eller läder broderi.
Fördelar

Motorcykel sadelväskor kan lagra nästan allt du kan tänka dig. Istället för att försöka fylla jacka fickor, byxor fickor och fickor väst med resetillbehör en sadelväska ger motorcyklisten bekvämlighet. Detta är en plats att lagra extra kläder, pengar, mat och andra petitesser som kan behövas när du reser. Det också personifierar en motorcykel, som ägare kan dekorera sadelväskor enligt deras personliga smak.
Överväganden

Några viktiga saker att hålla i en motorcykel sadelväska är extra kläder , dolda pengar, ett första hjälpen-kit, en schweizisk armékniv och en burk eller torr måltid. Dessa saker kan komma till hands när du reser en lång landsväg mitt i ingenstans eller bara när du vill ta en åktur. Du vet aldrig när du behöver dessa extra poster, så det är alltid bra att hålla dem i handen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106218.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.