Hur du syr på HOG Patches

din Harley Owners Group (HOG) patchar har anlänt, och du är redo att sätta dem på och visa upp din Harley stolthet. Men ska du stryka dem på eller sy dem på? Du kan stryka på många typer av HOG patchar, men precis som med alla lappar, sy dem på håller dem från skalar bort. Det är en mer permanent lösning, och en som är speciellt bättre om att arbeta med läder. Vare sig att sätta den på en jacka, väst eller på jeans, sy på en HOG patch är ganska enkel. Du behöver bara ta några extra saker i beaktande. Saker du behöver
Thread
Pins
Symaskin eller nål
Läder symaskinsnål
Fingerborg
Patch
Jacket
Visa fler instruktioner

1

Välj var du vill sy din HOG plåster. Placeringen av plåstret spelar ingen roll, men tänk om den slutliga placeringen. Sömnad läder kräver peta märkbara små hål i tyget som kommer att vara kvar om att plåstret avlägsnats.
2

Välj en tråd utan bomull i den. Bomull slits bort med tiden på grund av oljor i lädret, så en allt polyester eller vaxad tråd skulle vara ett bättre val.
3

Pin plåstret på plats, se till att fånga något foder på insidan av din jacka eller väst. Se till att fodret innehåller där det skulle sitta naturligt. Någon drar insydd i fodret gör plagget obekväm att bära.
4

Ready symaskinen genom att sätta i en läder symaskin nål. De finns på hantverk butiker och har en större spets avsedd att tränga igenom svåra tyger. Dessutom, se till att ställa in din symaskin till den längsta stygnlängd, eftersom den kommer att arbeta igenom några tunga tyg.
5

Sy nära de broderade kanter plåstret. Pivot din nål på alla hörn, och fortsätter runt kanterna. Back-söm i båda ändar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106289.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.