Hur man tar bort en motorcykel Transmission

En motorcykel transmission liknar en bil överföring . Det är sant i att det är en samling av olika stora kugghjul . Växlarna tillåter cykeln att vinna vridmoment vid låga och höga hastigheter . Borttagning av sändningen kan du inspektera kugghjulen . Det låter dig fixa potentiella problem innan de blir större. Det gör också att du kan installera en helt ny växellåda vid behov. Ta bort en motorcykel sändning kan göras med enkla verktyg på några minuter . Instruktioner
1

Lägg ner en bricka bredvid din cykel . Du kan lagra all hårdvara du ta bort från transmissionen i facket . Det är viktigt att hålla alla det tillsammans eftersom det är lätt förlorad .
2

Leta överföringen på din motorcykel . Det är bredvid växelspaken längst ned på motorcykelns ram . Det är oftast inrymda i ett cirkulär , metall fall som skulle vara bakom förarens vrist när man antar att körställningen .
3

bort bultarna som håller denna metallplatta på cykeln . Avlägsna plattan . Placera den i facket med hårdvaran . Inspektera transmissionen. Du kommer att se en samling redskap och kuggar .
4

tag i transmissionen med en tång . Se till att cykeln är i neutralläge , sedan dra och skjut ut överföringen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106219.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.