Hur sänder jag en motorcykel från Texas till Hawaii?

Shipping en motorcykel till Hawaii kan verka som en logistisk mardröm, men det finns många företag som är specialiserade på just denna typ av lastfrakt. Mer än 15 portar och 1.000 hamnanläggningar längs Texas kust göra det lättare för dem i Texas leveranstid last till Hawaii än någon som behöver hitta en rutt från mellanvästern. De hamnar i Houston, Galveston och Corpus Christi är bland de största hamnarna i landet, ger många resurser för att jämföra priser mellan lastbärare. Saker du behöver
motorcykel
låda
Visa fler instruktioner
1

Fråga din lokala mc-återförsäljare eller be andra ryttare för eventuella remisser till en speditör. En pålitlig avsändaren minskar risken för förlust och skada på din resa.
2

Ring avsändaren och få en prisuppgift och checklista över vad som behöver göras för att förbereda cykeln och leverera den. Vissa avlastare kräver motorcykeln ska levereras till hamnen innan det häck medan andra har dörr-till-dörr tjänst. Begär en transportlåda och göra bokningar.
3

Förbered motorcykeln genom att tömma gasen, koppla ur batteriet och ta bort alla personliga saker såsom väskor. Vik speglarna i eller ta bort dem. JC Motors, Mover Quest och Pasha Hawaii Transport Lines erbjuder frakttjänster för motorcyklar.
4

Ta foton av motorcykeln innan säkra den i lådan. Lista alla bucklor, stötar och andra skador på motorcykeln. Fyll i pappersarbete notating uppgifterna och behålla en kopia för dig själv.
5

Crate motorcykeln genom att följa anvisningarna. Kontrollera att motorcykeln är säker i lådan för att förhindra den från att välta och att knuffas runt. Fäst lådan stängs för att förhindra oavsiktlig öppning i transit.
6

Ring för lådan ska plockas. För dörr-till-dörr tjänst, ordna för rederiet att plocka upp lådan. Om du levererade motorcykeln till bryggan, får en företrädare att underteckna slutliga pappersarbete och ge dig ett kvitto som visar lådan vändes.
7

Behåll nycklarna och titel medan din motorcykel är att vara levereras.
8

Ring företaget för att bekräfta datumet motorcykeln ankomst. Fortsätt till hamnen i Honolulu enligt anvisningarna på dina papper för att hävda din låda. Inspektera bilen och underteckna frisläppandet pappersarbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107487.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.