Hur man gör en Pocket Bike ljuddämpare Louder

Fritidsbåtar är ett roligt sätt att fördriva tiden. Pocket cyklar är kul att titta på och kör, men de låter som en motorsåg. För att göra dina starkare ficka cykel, behöver du ett par artiklar och verktyg, men du kan enkelt göra din ficka cykel ljuddämparen starkare i ditt eget garage. Denna artikel kommer att beskriva en mängd metoder som du kan använda för att göra din cykel starkare. Saker du behöver
Pop Kan
Mousse Kan
C klämma
stjärnskruvmejsel
Borr med 1/4 tum Tänger bitars
Tin saxen
Skyddsglasögon
handskar
Visa fler instruktioner
Göra Pocket Bike ljuddämpare Louder
1

Drill 10 till 15 hål jämnt fördelade på fickan cykel ljuddämparen. Om detta inte är tillräckligt högt, prova nästa steg.
2

Skruva loss de tre bultarna som fäster ljuddämparen till avgasröret från din motor. Dra ljuddämparen av avgasröret. Ta bort din ljuddämparen kommer att göra din cykel högt. I vissa stater är en ljuddämpare behövs. Kontrollera med din statens Department of Transportation för förordningar. Om du inte vill gå igenom detta problem, gå vidare till nästa steg.
3

Skär botten av av en pop kan. Skär slitsar varje 1/2 tum runt läppja hålet för att skapa mini fenor till kanten av burken. Placera botten av burken på avgasröret och krossa den ner så att avgasröret. Skruva en C klämma på pop kan för att säkra burken till avgasröret. Om detta inte är tillräckligt högt, prova nästa steg.
4

Ta plasttoppen off av en aerosol mousse kan. Kontrollera att kan är tom och använda dina tång för att dra tätningen från toppen av burken. Borra ett hål i botten av burken och genom mitten av burken. Placera burken på avgasröret. Skruva en C klämma ovanpå moussen kan säkra burken till avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106284.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.