Hur man startar en XR 400

Honda XR-400 är en oerhört populär cykel. Detta beror på att det presterar bra av och på väg, och har en kraftfull fyrtakts motor för att backa upp det i alla situationer. Om du har köpt en av dessa fantastiska maskiner, och du har aldrig ridit en motorcykel, är det första du behöver veta hur man startar cykeln. När allt kommer du inte att få särskilt långt utan att känna denna bit av information. Instruktioner
1

sitta på cykeln och dra cykelställ i. Använd din fot att dra kickstand upp mot cykeln.
2

Skift cykeln till neutralläge. Detta görs genom att hålla kopplingen in med fingret, och knacka på växelspaken hela vägen ner med tårna. När du känner att växelspaken stelnar upp, är du i första växeln. Du måste sedan trycka upp den igen en gång. Detta kommer att växla upp ett halvt steg in i neutralläge.
3

Dra kickstartsarmen ut, och lägga den vid övre dödläget. Detta innebär att sparka starter kommer att stå rakt upp, böjda änden vänd ut och bort från cykeln. Detta kommer att sätta kolvarna vid övre dödläget.
4

Sätt foten på kick starter, och tryck nedåt tills du känner lite motstånd. Detta innebär att motorn har kompression.
5

Sparka din fot fram på kickstarten. Du bör höra motorn försöker vända, och med lite tur, kommer cykeln startar. Hastighet är nyckeln. Du måste hitta sweet spot med fart och kraft. Om du sparkar starter för fort och hårt, då motorn kommer bara putt ett par gånger och inte starta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106188.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.