Hur Shift en Harley Davidson Fat Boy

Harley-Davidson Fat Boy cruiser har spännande motorcyklister sedan den infördes i början av 90-talet med sin dolda bakre fjädring och en tuff bad boy utseende. Lägga till Fat Boy överklagande är en bekväm körställning, förstärkt av en dubbel-spak häl och tå-stil växelspak, låta sin ryttare för att lägga in en högre växel genom att lyfta den främre spaken uppåt, medan spaken bakom ryttarens häl skiftar till en lägre lägre växel. När du använder denna typ av växelreglage är inte svårt, kan det vara förvirrande att en ny ryttare eller någon mer vana vid den traditionella enda spak shifter. Instruktioner
Växling till Neutral från någon Gear
1

Dra i kopplingshandtaget och håller den på plats.
2

Tryck den bakre växelspaken ner att flytta in en lägre växel, med vänster häl. Upprepa tills växelspaken inte klickar i växeln, vilket tyder på att du har skiftat till första växeln.
3

Tryck på framsidan växelspak och med en mjuk rörelse uppåt med spetsen på din vänstra känga. En grön lampa ska lysa på motorcykelns spårvidd, vilket indikerar att transmissionen är i friläge.
4

Släpp kopplingshandtaget. Addera Accelerera och växling till en högre växel

5

Starta motorcykeln och dra in kopplingshandtaget.
6

Skift i första växeln, med vänster häl för att trycka ner de bakre växelspaken.

7

Släpp kopplingshandtaget och accelerera till 20 mph.
8

Pull in kopplingshandtaget. Växla in andra växeln, med spetsen på din vänstra stöveln för att lyfta fram växelspaken. Släpp kopplingen och accelererar iväg. Upprepa för att flytta in i tredje, fjärde och femte växeln som ökar din hastighet. Addera Inbromsning och växling till en lägre växel
9

Roll gashandtaget framåt och broms som behövs .
10

Dra i kopplingshandtaget och flytta ut ur femte växeln och in i fjärde växeln, med vänster häl för att trycka ner de bakre växelspaken.
11

Blip gasreglaget för att öka motorns varvtal (varv per minut), med hjälp av en snabb knäppa rörelse att rulla gashandtaget öppet och stängt. Släpp kopplingshandtaget.
12

Roll gashandtaget tillbaka att accelerera iväg.
13

Repeat att flytta in i tredje, andra och första växeln som din hastighet minskar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107759.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.