DIY styrhöjare

Styren som är för kort på din motorcykel kommer att lämna dig böjd över när man står upp på fotpinnar. Du kan lindra en del av problemet genom att installera en högre riser på Triple Tree. Detta kommer att höja styret upp med minst en tum. För att göra detta måste du använda ett block av metall såsom aluminium som är samma bredd och djup som beståndet riser på din motorcykel. Saker du behöver
Hylsnyckel
insexnyckel
block av aluminium
tuschpenna
drillborrpressen
Metall borr
Visa fler instruktioner

1

Leta muttrarna på bultarna som används för att säkra beståndet stiger till den tredubbla trädet. Lossa dessa nötter med en hylsnyckel.
2

Lossa insexskruvarna som håller fast styret klämmor, i förekommande fall, med insexnyckel. Sänk styret och koppla bort dem från styret klämman. Koppla styret klämmor.
3

Markera platsen för hålet för styret och bulthål på block av aluminium med en tuschpenna. Använd beståndet riser som en guide.
4

Mät diametern på styret hålet och bulthål på aktiemarknaden stamledning med måttband för att bestämma storleken på borret du behöver.

5

Säkra block av aluminium till facket av borren pressen. Sätt en bit metall borr som är storleken för styret hål i chucken av borren pressen. Borra ett hål på märket för styret hål i block av aluminium.
6

in en borr som är storleken på bulthålen i chucken av borren pressen. Borra skruvhål i block av aluminium.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111224.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.