Installation av en Harley-Davidson Road King Bagageställ

The Road King är den minsta av Harley-Davidsons linje touring motorcyklar, avstå bara den bakre resväskan och den välbekanta bat-formad front kåpa av sina större motparter. Medan dess stela sadelväskor kan utföra de flesta av de förnödenheter som används på en lång road trip, kan ytterligare lastutrymme vara önskvärt. En skärmmontage pakethållare kan ge precis rätt mängd bär kapacitet utan att kompromissa med Road King s svelte styling. Installationen är ganska enkelt, men kräver vissa delar tas bort. De flesta Road King ägare bör kunna avsluta jobbet på mindre än en timme. Saker du behöver
Torx skruvmejsel som
Hylsnyckel och uttag
Pakethållare
Visa fler instruktioner
1

Lyft spärren på framsidan av sadelväskor och öppna locket. Nå i sadelväska och lokalisera snabbstift på insidan av sadelväska, vänd mot motorcykeln. Vrid frisättning stift medurs för att låsa upp sadelväskor och dra dem bort från motorcykeln.
2

Skruva den bakre sadelväska fästen från fender-skena, med en Torx-skruvmejsel. Ställ fästena och skruva åt sidan. Addera 3

Skruva ur skruvarna från den främre sadelväska fästen, med hjälp av en hylsnyckel. Avlägsna skruven från fender support Chrome täcker, med hjälp av en hylsnyckel. Dra krom täcker bort av bakskärmen stöd.
4

bort registreringsskylten nedre skena, med hjälp av en hylsnyckel för att skruva loss par bultar på båda skenorna fender support. Släng stödskena, men behåll stöd s monteringsverktyg för senare användning.
5

Placera pakethållare på bakskärmen skenorna, rikta in hålen i bagaget rackets stöd med hålen i bakskärmen järnväg.
6

Sätt i bultarna från registreringsskylten nedre skena i bakskärmen stöd och bagage rack s stöd. Dra åt bultarna, med hjälp av en hylsnyckel.
7

Placera Chrome täcker över bakskärmen stöd. Sätt i och dra åt lockets bultar, med en hylsnyckel.
8

tillbaka de främre och bakre sadelväska parentes, med en hylsnyckel och en Torx-skruvmejsel, respektive.
9

Montera sadelväskor på deras fästen, sätter de sadelväskor "quick-release stift i varje konsol. Vrid stiften moturs för att låsa sadelväskor på plats. Sänk locket och lås sadelväskor "spärr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107603.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.