LED platser för en motorcykel

Lysdioder , eller LED , erbjuda lösningar på ett antal belysning problem . De är ljusa , kommer i en mängd olika färger , använder mycket lite ström , och de kan installeras nästan var som helst . Om du vill installera lysdioder på din motorcykel så kan du lägga dem nästan var som helst , även om vissa platser är mer vanliga än andra. Strålkastare

Du kan byta strålkastarna med lysdioder , så länge strålkastarna uppfyller de nödvändiga reglerna för säkerhet och ljusstyrka som anges i den lokala lagstiftningen . Om du inte är säker om så är fallet , kolla med din lokala DMV .
Under Belysning

Installera LED lampor under din motorcykel för marken belysning . Detta gör cykeln mycket mer synlig när du cyklar på natten , och om du väljer kontrasterande färger så du kan skapa några mycket häftiga effekter för att gå med din lack . Kontrollera lokala föreskrifter för fordonsbelysning att se till att dina lampor inte bryter några regler på grund av placering , ljusstyrka eller färg .
Blinkers

Använd lysdioder som motorcykelns blinkers . Som med strålkastare , lysdioder är är ljusare än traditionella lampor blinkers , vilket gör dem mer synliga . Dessutom behöver lysdioder inte värma upp , och de är inte påverkas av vibrationer eller stötar , vilket gör dem perfekt anpassad för användning på ett fordon som kan uppleva båda dessa på en regelbunden basis .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109522.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.