Hur du köper begagnad motorcykel Bagage

Motorcykel bagage är viktigt för touring och generellt en bra idé för att hålla dina grejer från att flyga ut i vägen. Även motorcykel bagage ofta levereras som standard med motorcyklar, ibland bara inte fungerar. Vare sig du är ute efter att köpa hård väska eller mjuk väska bagage, köpa används är ett bra sätt att spara pengar. Instruktioner
1

Känn ditt bagage. Vanliga typer av motorcykel bagage är tanken bagage, side bagage, fall cruiser, och roll-verktygsväskor. De kommer i hårt fodral och mjuka stilar fall, och är gjorda av en mängd olika material, men läder ses ofta som den bästa.
2

Bestäm hur mycket bagage du verkligen behöver. Om du tur ofta, behöver du givetvis mer bagage. Men du kan överväldiga din cykel och gör det instabilt om du lägger för mycket bagage. Å andra sidan, om du överbelastar bagage som inte är stor nog att du riskerar att förlora din tandborste på motorvägen och kommer fortfarande att destabilisera din cykel.
3

Shop online-platsannonser, begagnad motorcykel tillbehör butiker, och används motorcykel återförsäljare för att hitta begagnade motorcykel bagage. Tänk alltid din cykel i valet av bagaget. Passformen är nu ganska standard för alla cyklar, men ibland formen på din cykel kan förhindra att bagage från säkras ordentligt eller kanske bara inte passar alls.
4

Ta med din cykel med dig när det är möjligt om du ska köpa begagnad motorcykel bagage. Detta gör att du kan montera bagage på din cykel och se till att det är en bra passform innan du köper. Kontrollera att vara säker på att bagaget inte överskrider bredden på dina speglar, och att det inte överskrider din lastkapacitet.
5

Inspektera bagage innan du köper. Kontrollera om det finns revor eller tårar, dåligt fungerande lås och dragkedjor, och eventuella problem med clips eller konsoler. Om det är ett läderfodral, kommer du vill kontrollera stelhet eller sprickor som kommer att påverka tillståndet. Om den har ett lås, se till att du får nyckeln och att nyckeln fungerar bra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106160.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.