Hur man installerar ett bredare fälg till Suzuki GS 1100

Producerad 1980-1984, är det Suzuki GS1100 fortfarande en samlare motorcykel med en kraftfull dragning. Medan lager däck och fälgar möjliggöra adekvat hantering och prestanda, många entusiaster känner Suzuki borde ha gett bredare fälgar och däck för bättre stabilitet och hantering. Suzuki gjorde, i efterföljande modeller, såsom GS1150 som följde GS1100, och GS550F den fortfarande producerar. Installera bredare däck på äldre GS kräver en del skicklighet och kreativitet. Saker du behöver
Måttband
Metric verktygslåda
Däck maskin
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet mellan kanten på fälgen och svingarmen på båda sidor. Utrymmen bör vara lika om däcket är rätt placerad. Detta är det avstånd på vardera sidan du har tillgängligt för hjulet avslut.
2

Mät avståndet mellan däcket och svingarmen på båda sidor. Dela antalet du får i hälften. Detta kommer att vara den faktiska avslut du har för en större däck. Tänk på däck svälla när de värmer upp, särskilt vid högre motorvägshastigheter. Clearances mindre än en centimeter på varje sida bör undvikas, eller däck misslyckande kan resultera i allvarlig skada eller dödsfall.
3

bort bakhjulet från motorcykeln, och mäta diametern på axeln, och avståndet över den bakre delen av svingarmen. När shopping för en större fälg, se till att hårdvaran från din gamla fälgen kommer att montera den nya, och att axeln passar lagren, och avståndet över baksvingen kommer att vara densamma. Använda en lägre profil däck på den nya fälgen kommer att ge dig maximal avslut och hantering.
4

Ha en anpassad svingarmen eller fälg tillverkas. Om mätningarna och fälgen som kommer att passa in i den nuvarande svingarmen inte uppfyller dina behov eller önskningar, har en egen svingarm byggd för dig. Medan dyrt, om du bygger en dra cykel eller annat anpassat program, kan detta vara det bästa sättet att uppnå önskat resultat. När ha anpassade delar byggt, föra de gamla delarna med dig, och se till att alla mätningar är korrekta innan delen är gjord. Ofta kan dessa delar inte returneras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110427.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.