Yamaha R6 specifikation

Den 2011 Yamaha YZF-R6 motorcykel gjorde sin debut i oktober 2010 med en MSRP av $ 10.890 för Candy Red /Raven modellen och $ 10.690 för korpsvart eller Team Yamaha Blå /vit modell. Motorcykeln levereras med en begränsad ett års fabriksgaranti. Motor

Yamaha R6 har en 599 cc, vätskekyld, in-line, fyrcylindrig, bränsleinsprutning motor med dubbla överliggande kamaxlar och 16 ventiler titan. Den har ett kompressionsförhållande på 13,1-till-ett. Den R6 levereras med Yamahas varumärkesskyddade Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) och Yamaha Chip Controlled Intake (YCC-I). YCC-T är en människa-till-maskin-gränssnitt som Yamaha infördes årsmodell 2006, då en elektronisk styrenhet känner av förarens gaspedalen drift och omedelbart beräknar den optimala öppningen gasspjället, som sedan öppnas av en motor-enhet. Systemet initierar aktivt kontroll av volymen av insugsluft. Detta uppnås med en dator-behandlingsenhet för att optimera drive-momentkurva och intagsluftflöde hastighet. YCC-I är en variabel längd intag system som ökar effekten på högre varv genom att öka mängden luft som kommer in i motorn.

R6 har en sex-växlad växellåda med en multipel slirkoppling. Detta är en kort slaglängd, 67-av-42,5 mm motor, konstruerad för att leverera mer motoreffekt med mindre vridmoment vid låga varvtal. Addera Chassis

Yamaha R6 Chassit består av en 41 mm inverterad gaffel, fyra-vägs justerbar, 4,7-tums resor framvagn och en enda stöt, fyra-vägs justerbar, 4,7-tums resor fjädring bak. De främre bromsarna är dubbla 310 mm flytande skivbromsar, radial-monterade med fyra-kolvsok. De bakre bromsarna är 220 mm skivbromsar med enstaka kolvsok. Framdäcket är 120/70-ZR17 och bakre däcket är 180/55-ZR17.
Mått

Yamaha R6 är 80.3 inches lång, 27.8 inches bred och 43,1 inches hög. Sitthöjd är 33,5 inches och axelavståndet är 54,1 inches. Den rake, eller castervinkel, är 24 grader och leden är 3,8 inches. Rake är den framåt eller bakåt lutningen på en linje dragen genom de övre och nedre punkter styrande pivot, visade direkt från sidan av motorcykeln. Trail är avståndet på marken mellan en vertikal linje, föll rakt ner från mitten av hjulet och en projektion av gaffeln förlängas tills den nuddar marken. Ju mer rake, desto stabilare hantering.
Bränsleeffektivitet och vikt

R6 får 40 mpg och har ett bränsle kapacitet på 4,5 liter. Dess våtvikt (med standardutrustning, alla vätskor och en full tank) är 417 pounds. Detta inkluderar inte eventuella tillval eller tillbehör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109971.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.