Hur man skjuts en motorcykel

När din motorcykel batteri är slut saft, starthjälp det är relativt lätt. Denna metod fungerar även om batteriet går dåligt, men är inte helt skjuten. Följ bara dessa steg, och vara helt säker på att följa dem i exakt denna ordning. Saker du behöver
Motorcykel med dött batteri
Bil eller motorcykel med goda Jumper batteri
kablar
Visa fler instruktioner
1

Placera din döda motorcykel nära till, men inte röra, bilen eller motorcykeln med bra batteri. Se till att den andra bilen eller cykel är avstängd.
2

Få ut startkablar och granska dem för att avgöra vilken kabel är positiv och som är negativ. Vanligtvis positiva kablarna är röda och negativa kablar är svarta.
3

Hitta batterierna på både fordon och se till att de skyddsåtgärder klämutrymmesskydd tas bort från båda batterierna.

4

Anslut en positiv kabelklämma till den positiva polen på bra batteri.
5

försiktigt anslut den andra pluskabeln klämma till den positiva polen på dött batteri, var noga med att inte röra klämman till någon annan metall yta på cykeln.
6

Gå tillbaka till bra batteri och anslut minuskabeln klämman till den negativa polen.
7

Gå tillbaka till cykeln och anslut den andra negativa kabelklammern till någon metallyta på cykeln, men inte till batteriet. Det kan utlösa en liten, men det är inget att oroa sig för.
8

Slå på bilen med bra batteri, slå sedan på motorcykeln. Om batteriet är något bra alls, kommer den att avfyras rätt upp.
9

bort klämmorna i omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106144.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.