Så här ändrar en sköld hjälm

En hjälm skyddar förarens huvud från skador i en olycka, men det är mycket mer än bara en skyddsanordning. Riders dekorera ofta sina hjälmar för att uttrycka sin individualitet. Hjälm skyddar klistermärken bör inte hindra bärarens sikt över vägen. Finns i många olika stilar och mönster, skyddar klistermärken tar bara några minuter att tillämpa och bör pågå i år med rätt vård. Saker du behöver
icke-slipande rengöringsmedel för glas (eller rekommenderas sköld renare) katalog 2 mjuka rena dukar
1 sköld Vinylsticker ansökan
Visa fler instruktioner
1

bort visiret (sköld) från din hjälm. Frigör låsen på varje sida om hjälmen har lås. Unsnap skölden om det fäster med tryckknappar.
2

Rengör sköld hjälm enligt tillverkarens rekommenderade städmetod. Rengör hjälmen med en icke-slipande fönsterputs och en ren, luddfri trasa. Ta bort all smuts, bugg rester, vägsmuts och damm.
3

Öppna förpackningen skyddar huden noga. Avlägsna skyddspapperet från skölden huden genom att långsamt skalar underlaget ifrån klistermärke. Iaktta försiktighet för att skydda den självhäftande sidan av huden kommer i kontakt med någonting innan ansökan till hjälm sköld.
4

Placera etikett som ska sättas från mitten av skärmen. Placera etiketten på lika avstånd från toppen och botten av skölden. Tryck sakta klistermärke på hjälmen skyddar från centrum till de yttre kanterna med ett pekfinger och stadigt tryck för att undvika skrynklor.
5

Gnid hela ytan av huden med en ren mjuk trasa. Gnid raskt och applicera ett jämnt tryck över hela området för att säkerställa en stark bindning mellan skärmen och huden. Sätta tillbaka skyddet till hjälm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110827.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.