Hur man lägger in en Quick Detach vindruta på en Harley

Harley-Davidson är en av de mest ikoniska namnen inom motorcyklar. I över 100 år har Harley gjort några av de mest berömda motorcyklar i världen. Ägarna har alltid haft anpassa sina cyklar, och Harley gör ett brett utbud av anpassade delar och tillbehör för alla smaker. Vindskydd är ett viktigt inslag för de flesta ägare, och Harley tillverkar en snabb frånkoppling vindruta som gör det enkelt att lägga till eller ta bort på bara några få enkla steg. Här är några riktlinjer för att komma igång. Saker du behöver
Skruvmejsel
Rag
Wrench
Level
Visa fler instruktioner
1

Torka dina gafflar ren innan du installerar ny hårdvara. Varje grus eller smuts under dina fästen kan skada din motorcykel, så en ren yta är viktigt.
2

Lossa befintliga övre högra bulten på din gaffel. Du kommer att behöva lossa alla fyra bultar på gaffeln för att ersätta dem med nya monteringsverktyg. Addera 3

Ta ut den nya monteringsverktyg från förpackningen och installera den första nya bulten i hålet som du bara utryms. Var noga med att dra åt den ordentligt, men inte för hårt eftersom du kan behöva justera när du monterar din vindruta.
4

Skruva den nedre högra bulten på motorcykel gaffel och ersätta det med det nya bult. Fortsätt tills du har ersatt alla fyra befintliga bultar med nya monteringsverktyg bultar.
5

Kontrollera dina bultar med din nivå för att vara säker på att de är i linje. Bultarna måste sitta ens med varandra för att korrekt hålla vindrutan.
6

Skjut vindrutan i gummihållarna på konsolerna och stäng klämmorna. De kan kräva lite tryck som de kan vara svåra att stänga.
7

Sitt på din motorcykel för att se till att vindrutan är på rätt höjd. Du kan öppna klämmorna och skjut vindrutan upp eller ner efter behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106245.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.