Så här ställer du flottörhöjd på en Suzuki Bandit

Suzuki Bandit, en motorcykel tillverkats sedan 1991, erbjuder sport-standard effekt. Liksom alla motorcyklar, kräver Suzuki Bandit ibland mekanisk justering. Förgasaren har flottörhöjd måste justeras periodvis för att motorn ska gå med tillräckligt gaspådrag. Eftersom alla modeller av Bandit variera något, hänvisa till din bruksanvisning när du är oklara med en process eller med placering av en del av motorn. Ta bort din förgasare kräver noggrann åtgärd och bör endast prövas genom de bekanta med Bandit. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
stjärnskruvmejsel Kundservice manuella
Float höjdritsmått
Spetstång
Visa fler instruktioner
1 < p> Vrid Bandit off, om det behövs. Skjut cykelställ ut så att motorcykeln är nivån. Ta tag i bränslekranen, beläget intill förgasaren och vrid den till "Off". Dra bränsleledningarna knutna till förgasaren bort från fordonet. Koppla ledningarna och dra förgasaren från Bandit. Ställ den på en plan yta.
2

in en platt skruvmejsel i avloppet skruven på undersidan av förgasaren. Skruva loss den och ställ den åt sidan. Dränera botten av förgasaren. Ta bort float skål med en stjärnskruvmejsel.
3

Vänd förgasaren upp och ned så att de flata sidorna uppåt. Ta bort skålen s packningen genom att skruva loss den. Med hjälp av en platt höjdritsmått, mäta avståndet mellan den övre delen av skålen och kanten av skålen s passyta. Denna mätning skall vara 14,77 mm om din Bandit är en modell från åren 1996 till 2000. Om din Bandit är en 2001 eller 2002-modellen bör flottörhöjd vara 13,0 mm.
4

justera flötet höjd. Böj tang i mitten av flottören. Fatta tang med nål-nosed tång och skjut den uppåt eller nedåt. Böja tången nedåt sänker flottörhöjd. Böja tången uppåt ökar flottörhöjd. Mät flottörhöjd använda mätaren float höjden och jämför den till rätt höjd. Justera höjden igen, om det behövs.
5

ihop float skål och sätt tillbaka förgasaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110498.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.