Honda XR 650R specifikation

XR 650R släpptes 2002 av Honda och anses vara ett ledande öppen klass, fyra-takts dirt bike. Den tidigare modellen var XR 600, som släpptes 1982, hela 20 år innan Honda XR 650R. Den har en race-uppfödda fjädring, lätt aluminiumram och en kraftfull vätskekyld motor som arbetar tillsammans för att ge en smidig, snabb åktur. Trots att 650R har några kvalitet specifikationer, bör det noteras att de stock inställningarna på cykeln måste mixtrat med att få ut maximal prestanda ur cykeln. Motor

Honda XR 650R använder en SOHC 649cc motor, som väger ca 88 kg. Den SOHC 649cc motor ansågs vara den mest kraftfulla motorn för en Honda XR som om införandet av XR 650R för allmänheten. Några av funktionerna i denna motortyp har en design som skiljer både vevaxeln och rotorn vilket resulterar i vind-motstånd som ger en överlägsen motorvarv, en 40 mm förgasare som ger en mjukare körning och bättre svarstid och dubbla radiatorer aluminium som tjänar att hålla motorn sval.
Dimensioner

hjulbas för Honda XR 650R är 58,3 inches, med en markfrigång på 12,0 inches och sitthöjd på 36,8 inches. Den torrvikt, eller vikten av XR 650R utan olja, gas, och förare är 277 kg. Den har en markfrigång på 12 inches, och när man tar hänsyn till bränslets reserven, har ett bränsle kapacitet på 2,6 liter. Rake är 27.8 grader, och leden är 4,3 inches.
Fjädring

Honda XR 650R främre upphängning är 46 mm och använder en Kayaba patron gaffel med kompression och retur-dämpning justerbarhet, som arbetar tillsammans för att absorbera stötar och slag på framsidan av cykeln vid körning över ojämn och ojämn terräng. Den bakre upphängningen har en pro-link Kayaba enda stöt tillsammans med en fjäder-preloader, som tar hand om absorptionen av chocken att baksidan av cykeln upprätthåller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108910.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.