Hur man installerar Torque Cone på en Harley

Om du är som de flesta Harley-Davidson ägare, du gillar utseendet och ljudet av en rak avgassystem utan ljuddämpare. Det är inte att ta miste på ljudet av en Harley motor med raka rör. Vissa ägare tror att genom att ta bort ljuddämparna och montera raka rör, de minskar extra mottryck från bafflar stock ljuddämpare och skapa fler hästkrafter. Detta är delvis sant, men minskar mottrycket kan faktiskt minska vridmoment vid låga varvtal och låt oförbrända gaser fly via avgasröret. Genom att installera vridmoment kottar, är det rätt mängd vridmoment och mottryck uppnås utan att förstöra utseendet och ljudet av rinnande raka rör. Saker du behöver
skiftnyckel kottar
Torque
Visa fler instruktioner
1

bort foten bromsstången på höger sida av cykeln med en justerbar skiftnyckel och ställ den åt sidan.
2

Lossa och ta bort avgaser bultarna röret header på framsidan av motorblocket med en skiftnyckel. Ställ in skruvarna åt sidan.
3

Lossa och ta bort den bakre avgasröret bultar med en skiftnyckel. Ställ in skruvarna åt sidan.
4

Sänk framsidan av avgasrören så att röret öppningen avslöjas. Ta inte bort avgasrören.
5

in den lilla änden av ett vridmoment kon i vardera av de två öppningarna avgasröret tills flänsen på konerna kommer mot flänsen på avgasrören.

6

Höj avgasrören tillbaka upp och gänga huvudet bultar och bakre fästbultar på plats. Dra åt alla bultar med en skiftnyckel.
7

Byt fotbroms stången och dra åt med en skiftnyckel. Starta cykel och kontrollera avgas läckage på motorblocket. Dra åt bultarna vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106047.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.