Hur man kan stoppa en död grepp om Motorcykel Styre

"Death Grip" är en term som används för att beskriva den panik-inducerad grepp som motorcyklister kan använda på sina styret. Det är vanligt bland nya förare som tror att vice-liknande grepp ger dem större kontroll och stabilitet. I själva verket är det tvärtom, ökar ett fast grepp om stängerna trötthet och gör cykeln mer mottagliga för hastighet vickar och kraftiga vibrationer. Det finns några tekniker och anordningar ryttare kan använda för att försöka hålla sina grepp avslappnad och effektiv. Instruktioner
1

Välj en välbekant väg att rida. Det är bäst att välja en lugn del av väg som du känner väl, och rida under en tid då det är lite trafik.
2

Skaffa dig bekväm i sätet och försöka hålla din vikt centrerad mellan hjul. Detta kan vara ett problem, särskilt på sport maskiner som tenderar att sätta mycket av ryttarens vikt framåt på händerna. Detta kan leda till att fler nerver och "Arm Pump," vilket kan göra det svårare att lossa greppet. Addera 3

fokus på att stödja dig med benen och sadeln, minska mängd vikt på dina handleder. Sprid din vikt mellan alla de olika kontaktpunkterna och fördela trycket mellan dem. Experimentera tills du hittar vad som känns mest bekväm.
4

Relax. Detta är den viktigaste punkten. Om du är spänd, kommer dina styrning ingångar via styret vara ryckig, vilket ökar sannolikheten att din framhjulet kunde tappa greppet i en kurva. Lossa greppet om barer, särskilt om du får i en hastighet vacklande eller "Tankslapper," där hjulen komma ur läge och cykeln försöker våldsamt stå upp.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111443.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.