Specifikationer för en 1975 Honda CL360 Road Bike

Honda CL360 producerades under 1974 och 1975 och är kategoriserad som en scrambler motorcykel . Scramblern var populär i mitten av 20-talet och var i första hand en gata cykel men hade vissa terrängegenskaper . Specifikationer

totala slagvolym på 1975 CL360 var 356 kubikcentimeter , eller 21,9 kubiktum . Cykeln presenterade en fyrtakts , parallell twin - cylindrig motor . Motorn presenterade också en överliggande kamaxel och var luftkyld . Startmotorn var en kickstart .
Funktioner och utrustning

1975 CL 360 hade en sex - växlad växellåda och var kedjedriven . De främre och bakre bromsarna var både trumma - manövrerade bromsar . Cykeln presenterade dubbla , runda backspeglarna . Det lekte också en platt , svept baksätet med plats för två ryttare . Cykeln har främre och bakre blinkers på båda sidor , samt ett bakljus och broms - ljus .
Utseende

CL360 presenterade en kromad front fender och en rund , krom - inneslutet strålkastare . De dubbla kromade avgasrör hade utseendet av en klassisk scrambler , som de var högt upp på motorcykeln och breddas i svansen . Varje täcktes för att förhindra bränning vänster ben av ryttaren . Instrumentpanelen presenterade en hastighetsmätare , vägmätare , tripp - mätare och varvräknare . År 1975 var motorcykeln säljs i en Candy orange färg och bensintanken hade svarta ränder .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108855.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.