Hur du bli av med några Komprimering på en TZ 250N

En TZ250N är en högpresterande professionell racing motorcykel tillverkad av Yamaha. "N"-serien visades först i 1984, försöker förbättra på modellens debut 1981 som var TZ250H. Komprimering är den mängd luft som komprimeras eller tvingas genom en motor för att skapa rotation. Mer luft som går in i motorn ger mer effekt. Turbo uppgraderingar brukar läggas till hög prestanda bilar och motorcyklar för att lägga mer kraft. Dock kommer för mycket luft tvingas genom motorn orsaka motorhaveri, så kompressionen måste sänkas i motorcyklar med turbo. Saker du behöver
Komplett Hylsnyckelsats
skiftnycklar i olika storlekar
Grinder
Stroker kit
Tändstift
Motor Rags olja
Handskar
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Forskning och köpa de delar som behövs för din motor. Bekanta dig med det förfarande som du vill utföra genom att konsultera eftermarknaden delar tillverkare, gå webbforum och grundligt forska i ämnet. En stor bildelar butik är ett bra ställe att börja leta efter de nödvändiga delarna.
2

Öppna upp motorn med hylsnyckel exponera tändstift, topplockspackningen, vevaxeln och kolvar . Ta bort och rengör alla tändstift och topplockspackning.
3

bort kolvarna från sina cylindrar och vevaxel. Nyckeln till att minska kompressionen i varje motor ersätter de befintliga kolvar med kortare, låg kompression kolvar.
4

bort huvudena från motorn och slipa kompressionskamrarna av huvudena med en bärbar kvarn. Detta gör detta område större och ökar cylindervolym för att användas med låg kompression kolvar. Rengör området noggrant för att avlägsna smuts och metallspån.
5

Installera de nya kortare, låg kompression kolvar ingår med en stroker kit. En stroker kit förändrar kast av kolvarna genom att låta dem åka upp och ner i sina cylindrar med en ökad hastighet. Detta kit innehåller en vevaxel, kolvar, kolvringar, stift och lager så det är onödigt att köpa dessa poster separat.
6

ominstallera tändstiften och topplockspackning. Om dessa delar är slitna, byt ut dem mot nya delar. Dra åt alla skruvar och bultar med en hylsnyckel som du bygga om motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111571.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.