Hur polska Out Repor på Tanks Motorcykel Gas

bensintanken är den mest synliga delen på de flesta motorcyklar, rita en åskådare ögon till dess rikt målade ytan. Tyvärr, kan tanken vara skadade genom täta kontakter med förarens ben och bälte eller smutspartiklar fastnar i en rengöringssvamp. Detta är normalt sett så fina repor eller virvlar, vilket kan bli mycket uppenbara i mörkt skuggade färger. De flesta av dessa repor kan poleras bort, med användning av en kombination av produkter. Djupare repor och urgröpningar, emellertid kan endast åtgärdas genom en fullständig ommålning av gastank. Saker du behöver
Startnyckel
Hylsnyckel
Vatten sälja Grease-styckning diskmedel
Chamois
Rubbing
bomullshanddukar butik
Pre-vax balsam
Bomull buffertbelastningar kläder
Polska
Wax
Visa fler instruktioner
1

låsa upp och ta bort sadeln, med tändningsnyckeln eller säte spärr. Ta bensintanken från motorcykeln, med hjälp av en hylsnyckel, om det alls är möjligt.
2

Skölj bensintanken med varmt vatten, tvätta sedan tanken med en fett-skär diskmedel och en duk för att ta bort fett och gammalt vax från tankens yta. Skölj tvålen bort med varmt vatten, låt bensintanken torka helt.
3

Flytta motorcykeln eller gastank i direkt solljus.
4

Placera en liten mängd gnugga förening på en bomullstuss butik handduk. Gnid föreningen i de repade områdena på bensintanken yta, med en lätt, cirkelrörelse. Torka den kvarvarande föreningen undan med en separat butik handduk, sedan gnugga en andra tillämpning av gnugga föreningen i de repade områden med en ljus, sida-till-sida rörelse. Torka bort resterande gnugga föreningen. Hoppa över detta steg om du bara tar bort ljus polerrosor från bensintanken s måla.
5

Applicera ett jämnt lager av fordonsindustrin pre-vax balsam på gastank med en bomull handduk,. Använd en fast, cirkulär rörelse för att tillämpa balsam längs hela ytan av tanken. Lämna inte något område av obelagda tanken. Låt balsam för att torka under minst 10 minuter.
6

Buff före vax balsam off av gastank, med en bomullspinne polering trasa. Re-applicera ett andra skikt av pre-vax balsam med en ny bomull handduken. Låt balsam torka i ytterligare 10 minuter, sedan polera bensintanken igen med en ny polering trasa. Vid denna punkt, kan en del av de mindre repor har polerats bort av pre-vax balsam.
7

Applicera ett lager bil polish till bensintanken med en ny bomull polering trasa. Använd en ljus, cirkelrörelse för att täcka hela bensintanken med polish. Låt polish torka i 10 minuter, sedan polera polera bort från tanken med en ny bomull polering trasa. Applicera ett andra lager polish och sedan polera bort igen med en ny polering trasa.
8

Coat bensintanken jämnt med en bil vax, använder påstrykningskudden medföljer vax eller en bomull polering trasa . Låt vaxet torka till haze, sedan polera försiktigt med en ny bomull polering trasa. Applicera ett andra skikt av vax, sedan polera bensintanken igen tills färgen är glansig.
9

tillbaka bensintanken på motorcykeln med en hylsnyckel, om den tagits bort tidigare. Installera förarsadeln och lås fast den med tändningsnyckeln eller säte spärr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111242.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.