Hur man bygger enkla Motorcykel Trailers

Att ha en motorcykel kan vara skitkul för långa resor eller bara för surr kring staden. Men om du är en av den långa resan typer, hitta plats för allt du behöver kan vara ett problem. Hembyggda motorcykel släp är ett alternativ för människor som väljer två hjul istället för fyra för ökad bränsleeffektivitet på längre turer. Mixa och matcha utrustning kan ge dig en utmärkt trailer för din motorcykel. Saker du behöver
Harbor Freight trailer transportör
Cargo
4 tums-by-4 tums virke för 1-tums vattenledning (tillval)
Visa fler instruktioner
Att få utrustning
1

Köp en Harbor Freight trailer. Den används mest för projekt som detta är 870 kg. Kapacitet 40 inches-av-49 inches Heavy Duty Utility Trailer från Harbor Freight.
2

Välj en lastbärare som passar ovanpå vagnen samtidigt vistas inom hjulbasen.
Sida 3

Hitta en 4 tums-by-4 tum träbit som kommer att korsa släpet bredden så att du kommer att kunna skruva lastbärare till släpet.

Montera Trailer
4

Placera lastbärare ovanpå vagnen. Om släpet sträcker längre från bäraren än du vill, skär ramen ner till storlek med en hacka såg eller en Sawzall, båda kommer att göra ett bra jobb
5

Förstärka ramen genom att sätta in. 1-tums vattenledning i ramens slangen, om du väljer att skära ned. På så sätt, även om ramen kan vara mindre, kommer det fortfarande vara stark nog för de flesta laster. Den vattenledning ska vara precis tillräckligt stor för att passa perfekt i slangen.
6

Måla trailern om så önskas. Gör det nu kommer att täcka allt som kommer att visa.
7

Ta den andra bladfjädern från varje uppsättning fjädrar. Detta är att möjliggöra en jämnare gång för släpet eftersom det oftast kommer att bära mindre än det tilldelade beloppet och kommer att dras från en lägre dragkrok.
8

Bolt båda bladfjädrarna till ramen för släpvagnen.
9

Bolt axeln på ramen av släpfordonet.
10

Wire lamporna till släpvagnen. Använd centrumröret mata alla kablar genom, detta kommer inte att tillåta trådarna att sträcka under svängar
11

Bolt kopplaren på tungan av släpvagnen.. Om det finns extra utrymme mellan kopplingen och tungan, använd brickor till shim det extra utrymmet. Detta kommer att förhindra skrammel från kopplingen.
12

Montera hjulen på släpvagnen. Addera Montera Cargo Carrier
13

Installera 4 tums-by-4 tum träbit på tvären ovanför fästena bladfjäderelementen. Ändarna på träet kan behöva trimmas beroende på vilken typ av släpvagn får du. Bolt ändarna av träet i genom hålen som redan i trailern ramen. Se till att träet vilar på den huvudsakliga metallrör i mitten av ramen.
14

Placera lastbärare på toppen av den färdiga ramen och använda flera bultar för att låsa den på plats. Borra bultarna direkt i träbalkar som tidigare införts.
15

Hook upp släpet på motorcykeln och kontrollera att alla lampor fungerar. Kontrollera lufttrycket i släpets däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111114.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.